Voor een grondige reiniging van de luchtkanalen van uw heteluchtverwarming, WTW systeem of mechanische ventilatie kunt u via het contactformulier een vrijblijvende offerte opvragen.

Wij bieden na de eerste reiniging ook onderhoudscontracten aan voor een vast bedrag per jaar.

Mechanische ventilatie

In de meeste badkamers en toiletten zit een mechanisch ventilatie systeem met een ventilatiebox die de vervuilde lucht afvoert en de ruimte voorziet van schone lucht. Voor een goed werkende box moet deze iedere 3 jaar gereinigd worden zodat stof en vuil de motor niet kunnen vervuilen. Ook de kanalen worden dan schoon geborsteld en uitgezogen waardoor het hele systeem schoon en fris is.

Heteluchtverwarming

Wanneer uw huis door warme lucht verwarmt wordt heeft u een uitgebreid systeem van kanalen door uw woning lopen waardoor warme lucht naar iedere ruimte geblazen wordt. In deze kanalen hoopt zich snel stof en vuil op, deze moeten daarom iedere 5 jaar uitgeborsteld en schoon gezogen worden.

WTW installatie

Een warmte-terug-win installatie onttrekt vervuilde lucht uit de woning en brengt verse warme (of koude) lucht de woning in. Ook hierbij is het van belang dat de kanalen eens per 5 jaar schoon geborsteld worden.
Mechanische ventilatie € 50,-
Heteluchtverwarming hoek- of tussenwoning€ 85,-
Heteluchtverwarming vrijstaande woning€ 115,-
WTW installatie€ 47,50
Prijzen per jaar, inclusief BTW, exclusief voorrijkosten. Contractduur minimaal 5 jaar.